Abundent

Imparte cu prietenii tai

CURSURI

Workshop Eliberarea de trecut

Bucuresti, in 2012

Atat de multi oameni n-au nici cea mai mica idee despre ce vor de la viata si nici macar nu-si fac putin timp sa se gandeasca serios la asta. Tintesc catre “nimic” si isi ating tinta cu o uluitoare precizie. Primul si cel mai important pas este sa ai o imagine clara a ceea ce esti si a ceea ce vrei.

Retine ca orice schimbare vei face in viata ta, incepe cu un singur lucru – o decizie! Succesul, banii si stilul de viata pe care le ai, se bazeaza numai pe deciziile pe care le iei. Dar pentru multi oameni, viata se desfasoara ca rezultat al neluarii unei decizii. Isi continua vietile acceptand ceea ce nu-si doresc, dar constienti si obsedati de gandul ca merita mai mult.

Pana acum le-ai incercat pe toate: ai citit carti, ai ascultat conferinte, ai facut afirmatii, ai incercat sa gandesti pozitiv, ai vizualizat si inca nu te simti implinit in cel putin un domeniu al vietii tale. Pare ca totul e o conspiratie impotriva ta si-ti pui nedumerit o intrebare: oare toate astea chiar functioneaza?

Si totusi o parte din tine te-mpinge inainte si te face sa crezi ca trebuie sa fie un secret ascuns, pe care inca nu l-ai descoperit. Poate ca e o cheie ascunsa, care-ti va descuia usa potentialului tau. Si cauti si cauti… pentru ca inca nu esti gata sa te abandonezi si sa renunti la telurile tale.

Si bine faci! Si da, ai dreptate! Exista un secret si o cheie ascunsa, care te pot face sa-ti atingi sperantele, sa ai succes, prosperitate, iubire, sanatate, timp, libertate, bani si distractie, numai ca, la fel ca oricare alte mari secrete, ele sunt ascunse “la vedere”.

Asa cum spunea un intelept “adevarul e simplu, caci, daca ar fi complicat, l-ar intelege oricine”. Solutia era si este printre randurile a tot ce ai studiat deja, doar ca nimeni nu ti-a aratat-o si nu ti-a spus ca asta si asa trebuie sa faci. Daca vrei, poti oricand sa vezi secretul, sa iei cheia si sa-ti descui intreg potentialul pentru a putea in sfarsit sa intelegi:

* cine si ce esti cu adevarat;
* cine, ce si cum e creatorul;
* care este scopul existentei;
* cum sa-ti traiesti viata implinit, zi de zi;
* care este problema si unde se ascunde;
* cum se rezolva cu adevarat si definitiv orice problema;
* cum sa-ti folosesti sub si supraconstientul;
* cum sa scapi de tot gunoiul pe care-l tragi dupa tine;
* de ce nu iei decizii corecte, atunci cand le iei;
* importanta recunostintei, cum si cand s-o folosesti;

Depinde numai de tine, sa iei decizia si sa te eliberezi din lanturile cu care singur te-ai legat. Eu te astept la workshop, unde iti pun la dispozitie metodele si colaboratorii cu ajutorul carora te poti descatusa.

Durata workshop, intre orele 16.00 si 19.00.

Locatia: teatrul Rapsodia – intrarea prin strada Blanari – in sala de curs a scolii de masaj MaLiBu

Pentru detalii suplimentare si inscrieri la workshop, puteti contacta:

-mail: abundent@yahoo.com

-tel: 0729 944 344 Madalin Dragu

Investitia in curs: bunavointa de a fi prezent

Harta Apropiata
Harta Indepartata